Zalen

De Grote Zaal:
The Hall of Fame is de grote feestzaal van zalencentrum Melody. De ruimte bevindt zich op de begane grond en is te bereiken via een aparte entree met een ruime hal met garderobe en toiletten.

Dansen en muziek
The Hall of Fame is de perfecte locatie voor feesten van 30 tot 200 personen. Losgaan kan op de grote dansvloer, verkleden in onze aparte kleedkamer en bovendien hebben we een groot vast podium en een lichtinstallatie. Dat goede muziek de sfeer van een feest bepaalt, weten wij als geen ander. Dankzij onze muziekcomputer en goede geluidsinstallatie kunnen wij aan elke wens voldoen.

Ruime bar
De grote zaal van Melody heeft een ruime bar waar drankjes geserveerd worden. Over de indeling van de zaal kan altijd overlegd worden. De grote zaal is ook bijzonder geschikt voor vergaderingen, meetings, cursussen en presentaties. Wij beschikken over een beamer met projectiescherm.

Wij hebben diverse feest- en buffetarrangementen samengesteld. Langskomen om een goede indruk van onze zalen te krijgen, is altijd mogelijk. Een afspraak maken kan telefonisch (0591-625111) of per mail info@melodyemmen.nl


De Kleine Zaal - Honky Tonk:
In de kelder van Melody bevindt zich de nieuwe feestzaal Honky Tonk. Met de inrichting van een bruincafé en een grote bar is deze ruimte ideaal voor feesten van 25 tot 75 personen. Gezellig, sfeervol en bovenal feestelijk!

Honky Tonk heeft een eigen dansvloer en muziekinstallatie en is te bereiken via een aparte entree. Daar bevinden zich ook een ruime hal met garderobe en toiletten. Ook beschikt onze nieuwe feestzaal over een karaoke installatie met beamer en een groot scherm. Hier kunnen groepen kosteloos gebruik van maken als ze een feestarrangement boeken. Over de indeling van de zaal kan altijd overlegd worden.

Wij hebben diverse feest- en buffetarrangementen samengesteld. Langskomen om een goede indruk van onze zalen te krijgen, is altijd mogelijk. Een afspraak maken kan telefonisch (0591-625111) of per mail info@melodyemmen.nl


AVONDVULLENDE THEMAFEESTEN!
Bij Melody kun je nu ook compleet verzorgde themafeesten vieren! Klik bovenaan deze website op "themafeesten" voor een overzicht en meer informatie over onze themafeesten!

Klik hier voor een overzicht van onze arrangementen


Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier