De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Sunday BBQ Cookout
Zondag 07-07-2024 :

Sunday BBQ Cookout

Editie 3 van de SUNDAY BBQ COOKOUT! Eeen zeer gezellige dag waar vanaf 12.00 uur 16 teams gaan strijden om de Sunday BBQ Cookout Trofee! Teams van 3 personen serveren aan de professionele jury 4 gerechten van de barbecue. Kom kijken, proeven en genieten van de kunsten van deze barbecue masters! Op het terras zal live muziek zijn van Ilona & Erwin!


• Aanvang: 12.00

Anna KiaRa & Heavenqueen
Vrijdag 12-07-2024 :

Anna KiaRa & Heavenqueen

Anna KiaRa met exclusieve show naar Melody op vrijdag 12 juli.

Het Russische icoon Anna KiaRa, voormalig zangeres van Imperial Age, komt op vrijdag 12 juli met een exclusieve show naar Melody in Emmen. Dit optreden markeert haar eerste show in bijna een jaar, wat het tot een bijzonder moment maakt. Het is vooralsnog het enige concert in Nederland van deze veelzijdige artieste.
Anna KiaRa begon oorspronkelijk als soloproject maar groeide uit tot een volledige band toen vrienden en collega's uit de muziekscene zich bij haar voegden. De muziek van de band is geworteld in klassieke, door vrouwen geleide symfonische metal, met elementen uit verschillende metal-subgenres zoals symfonische black metal, moderne metal en folk metal.

Naast Anna KiaRa zal ook de Nederlandse band Heavenqueen optreden om de exclusieve show extra kracht bij te zetten. De muziek van Heavenqueen is een fusie van metal, heavy rock, folk metal, akoestische ballads en wereldmuziek.

zaal open 19.00 uur

Tickets 10,- KLIK HIER

Event by Emmen.Events, TributeMania and Bonavox

• Aanvang: 19.00

BIERGARTEN
Zaterdag 24-08-2024 :

BIERGARTEN

 Melody's Biergarten! 

Zaterdag 24 augustus wordt de vakantie weer afgesloten met een Duitse Biergarten! Het terras wordt omgetoverd in Duitse sferen en vanaf 19.00 uur gibt es: Bier, Schnapps, Essen, Deutschland Quiz und Live Musik. Kom in je Lederhose of Dirndl und mach Party!

DJ Gildo von der Wiesn
und LIVE: Kryner party mit Ronald

Tickets à € 12,50 bij Melody of online --> eventree.nl


• Aanvang: 19.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier