De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Classic Dansavond met Q-MUSIC Het Foute Uur
Zaterdag 02-11-2019 :

Classic Dansavond met Q-MUSIC Het Foute Uur

 Melody's 2e "Classic Dansavond" met deze keer HET FOUTE UUR LIVE van Q-Music!

Zing je zo hard mee met de muziek uit het Foute Uur dat je collega’s er gek van worden? Lachen ze je uit wanneer je weer eens veel te hard meezingt in de file met je raam open? Dan ben je bij deze van harte welkom tijdens het Foute Uur Live van Qmusic! Elke dag tussen negen en tien uur hoor je de Foutste nummers bij Qmusic op de radio en datzelfde Foute Uur komt naar Melody voor een avond vol FEEST! Zonder schaamte meezingen en alle dansjes meedoen, dat is het Foute uur Live van Qmusic! Ready to party!?!? DJ Ron Buurman zal vanaf 21.00 uur jullie hiervoor klaarstomen en het feest tot de late uurtjes door laten gaan.

Aanvang 21.00 uur

Entree: voorverkoop 12,50 - avondkassa 17,50
ONLINE TICKETS www.eventree.nl/event/classic-dansavond-met-q-music-het-foute-uur

• Aanvang: 21.00

Melody's Greatest Hits Show met The Hillbilly Moonshiners
Zaterdag 14-12-2019 :

Melody's Greatest Hits Show met The Hillbilly Moonshiners

Melody's Greatest Hits Show met The Hillbilly Moonshiners en DJ Buurman

Een avond vol hits van de jaren 60 tot heden met een fantastisch optreden van The Hillbilly Moonshiners die alle hits spelen in country/folk/bluegrass stijl!! Dit wordt een gegarandeerd feestje, en die DJ Buurman zal voortzetten.

zaal open 21.00 uur
Tickets vvk online 11,- (incl. 1,- fee) 
avondkassa 15,-

The Hillbilly Moonshiners is een eigentijdse bluegrassband die al je favoriete nummers van nu en vroeger speelt. That’s right Folks: The Hillbilly Moonshiners dompelen je mooiste radiohits in “some dirty Louisiana swamp water. Heehaw!

Deze vijf “greasy, ungentlemanly Southerners (or Rednecks, if you will) willen het naar hun zin hebben, in “Bayou-style”. Herbeleef klassieke deuntjes van artiesten als George Baker, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest op moderne hitnummers van The Weeknd, Miley Cyrus, Beyoncé, Mumford & Sons etc. So, gulp down your homebrewed, vitamin-rich moonshine and shake that ass like it’s the Summer of 69!

In 2018 hebben The Hillbilly Moonshiners gespeeld op meer dan 300 verschillende locaties in hun 4-jarig bestaan! Would you believe that?! Ze speelden in bars, theaters en op muziekfestivals. Ze deelden het podium met de Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. Ze traden op op de Veszprém en Sziget festivals in Hongarije, het Paaspop Festival en meerdere shows op Zwarte Cross! Ook speelden ze een groot aantal van hun Mumford & Sons tribute shows op enkele toplocaties, waaronder Hedon Zwolle, Metropool Hengelo en Muziekcentrum de Bosuil Weert.
• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: