De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

8. Melody Music Festival
Zaterdag 30-03-2019 :

8. Melody Music Festival

Na de afgelopen jaren o.a. Barrelhouse, King of the World, The Guitars of Easterfield en King Mo op het Melody Music Festival gehad te hebben. Heeft ook de 8e editie weer een prachtige affiche met geweldige bands! In de grote zaal van Melody zullen de mannen van Easterfield openen met 1 knallende set met hun beste werk. Daarna zal The Dynamite Blues Band aantonen dat ze terecht de winnaar zijn van van de Dutch Blues Challenge 2018! In het café gedeelte kunt ude hele avond genieten van de southern blues, soul en rock van Mojo Clinton.

De zaal gaat open om 20.30 uur en de aanvang is 21.00 uur!
Kaarten zijn 12,- in de voorverkoop bij Eventics.nl, 's avonds aan de kassa zijn ze 15,-


DYNAMITE BLUES BAND
De Dynamite Blues Band – winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018 – staat voor een explosieve cocktail van Blues, Rhythm & Blues, swing en rock’n’roll; rauw, verfrissend en opwindend tegelijk! Opgericht in februari 2013 en voortgekomen uit de succesvolle bluesformatie “Big Blind”.

In 2014 nam de band haar debuutalbum “Shakedown & Boogie” op in de Amsterdamse IJland-studio met lovende recensies in de relevante muziekbladen tot gevolg. 13 eigenzinnige nummers met een verfrissende en gewaardeerde veelzijdigheid. De band werd gevraagd voor de populaire talkshow “De Wereld Draait Door” en maakte haar energieke livestatus, met het kenmerkende vette, rauwe bluesgeluid, helemaal waar op diverse festivals als “Ribs & Blues”, “Kwadendamme Blues” en in België op “HookRock” en het “Belgian Rhythm & Blues Festival” in Peer.

Een nieuw hoofdstuk volgt in 2016 met het tweede studio-album “Kill Me With Your Love”. Nu nóg veelzijdiger klinkend met een meer volwassen sound, zonder aan energie en speelplezier in te boeten. Met shows op (o.a.) Het Zwarte Cross Festival en tijdens Countdown Café (Radio Veronica), laat de band horen nog steeds vol bruisende energie en dynamiek te zitten. Tevens wordt in 2016 voor de eerste keer Duitsland aangedaan wat smaakt naar meer!

Naast de eigen optredens in het clubcircuit en festivals door heel het land, speelde de band in de afgelopen jaren ook supports voor (o.a.) The Hoax, Guy Forsyth, The Fabulous Thunderbirds, T99, DVL en The Paladins.
In 2018 wint de band de “Dutch Blues Challenge” waardoor het Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de “International Blues Challenge” in Memphis (USA) en op De Azoren voor de “European Bues Challenge”.
Om de band écht goed te kunnen “beleven” kun je het beste een spetterend live-optreden bijwonen; dan ervaar je de energie en het speelplezier het beste! Vergeet dan alleen niet je dansschoenen en veiligheidsbril mee te nemen, want explosiegevaar ligt op de loer!!

Dynamite Blues Band:
Wesley van Werkhoven – Zang en Bluesharp;
J J van Duijn – Gitaar
Renzo van Leeuwen – Bas
Jan Aandewiel – Drums

EASTERFIELD
Easterfield is opgericht in de zomer van 2011 door Olaf de Groote (gitaar) en de neven Bram Goeree (zang) en Ruud Goeree (gitaar), na een jamsessie in de plaatselijke kroeg(Melody), waar de heren weleens samen spelen. Niet veel later maakte Maikel Tanger (drums) en Kris Tiemens (bas) de band compleet.
Easterfield, waarvan de leden voornamelijk uit Barger-Oosterveld komen, brengt pure, rauwe blues-rock!
Met de combinatie van het warme en tegelijkertijd rauwe stemgeluid van de zanger, jankende en schreeuwende gitaarsolo’s met vlijmscherpe riffs, een groovende bas en strak drumwerk trakteert Easterfield het publiek op een muzikale, opzwepende en energieke show! De passie van de heren en de onbedorven sfeer op het podium schetsen wat Easterfield wil bereiken….

Easterfield bestaat uit:
Bram Goeree – zang
Ruud Goeree – gitaar
Olaf de Groote – gitaar
Maikel Tanger – drums
Kris Tiemens – bas


Mojo Clinton,
Een vijfmansformatie uit de regio Emmen met een gevarieeerd repertoire van soul, classics en Rhythm & Blues. Het zuiden van de USA is de bakermat van veel nummers die de band speelt, bijvoorbeeld Blackberry Smoke, John Fogerty, JJ Cale en Booker T & the MG’s.

• Aanvang: 20.30

POKERKAMPIEONSCHAP voorronde ONKP
Vrijdag 12-04-2019 :

POKERKAMPIEONSCHAP voorronde ONKP

 Pokerkampioenschap van Emmen
Sinds 2015 organiseren wij, Zalencentrum Melody, al het Pokerkampioenschap van Emmen, dit is een toernooi wat uiterst geschikt is voor pokeraars uit de omgeving van Emmen die de strijd met elkaar durven aan te gaan!
Iedereen die het leuk vindt om te pokeren en 18 jaar of ouder is kan mee doen met ons Pokerkampioenschap. In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij dit leuke pokertoernooi. De zaal wordt omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels. Weet jij je te kronen tot de nieuwe ‘Pokerkampioen van Emmen’ en je te plaatsen voor de landelijke finale?

Kun je nog niet pokeren?
Dat is geen probleem, de meeste pokeraars bij onze toernooien leggen je graag de fijne kneepjes van het vak uit. Echter is het wel noodzakelijk om over de nodige basiskennis te beschikken. Poker is een spel wat je in slechts 10 minuten tijd kunt leren. Het lijkt erg veel op Yahtzee. Je krijgt namelijk twee kaarten in de hand en die moet je combineren met de vijf open kaarten die op tafel liggen. Je kiest daarbij de beste combinatie uit vijf kaarten. Op Youtube kun je verschillende uitleg filmpjes vinden waarin je binnen een paar minuten leert hoe poker werkt.

Word jij de nieuwe pokerkampioen van Emmen?
Het pokerkampioenschap van Emmen wordt jaarlijks bij ons georganiseerd. Deelname kost slechts €12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Hold em No Limit. Dit is de meest eenvoudige en populaire poker variant die er is. Je kan bij het pokerkampioenschap van Emmen bij Zalencentrum Melody drie verschillende prijzen winnen. Indien je bij de beste 10% eindigt, win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Om deel te nemen aan het Pokerkampioenschap van Emmen kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij ons voorkomen kunnen worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper dan op locatie.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord! Tijdens de landelijke finale van het Open Nederlands
Kampioenschap poker lopen er scouts rond. Deze scouts selecteren pokertalenten die het opvallend goed doen. Weet jij jezelf in de kijker te spelen bij deze scouts? Dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met Team ONK Poker verschillende toernooien spelen in Europa. Ruurd Nauta, een van de teamleden, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzengeld te bemachtigen als gesponsord lid van team ONK Poker. Misschien begint jouw professionele pokercarriére wel bij Zalencentrum Melody in Emmen.
Speel bewust je handen!

Om een goede pokeraar te worden is het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten heel belangrijk, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Vaak betekent dit (nog) minder handen spelen om het maximale eruit te kunnen halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van te winnen indien jij de beste hand hebt. Hier vind je meer informatie over de te spelen poker handen!
Je kunt de snelste vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.
Online oefenen

Heb jij zin om even te oefenen voor het Pokerkampioenschap bij Emmen? Je kan heel eenvoudig via bepaalde websites online poker spelen. Op deze websites speel je op je computer of andere device tegen andere pokeraars uit de hele wereld. Het is vaak gratis op deze websites wat het oefenen dus nog aantrekkelijker en leuker maakt.


• Aanvang: 19.30

The Fortunate Sons - Tribute to CCR
Zondag 21-04-2019 :

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

Dit jaar geen pinksteren(ivm Hello Festival), maar pasen met The Fortunate Sons!! Een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival gespeeld door de beste CCR Tribute Band van Nederland.

De pre en after party zal verzorgd worden door DJ GRAVY GUSTO met de beste Vintage Hits.

De zaal gaat open om 21.00 uur en de aanvang is 21.30 uur. Tickets à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Melody of via www.eventics.nl (excl.1,- fee). ‘S avonds aan de kassa kost een kaartje € 15,00

• Aanvang: 21.30

The Bruceband
Donderdag 30-05-2019 :

The Bruceband

 THE BRUCEBAND

Na 2 jaar staan ze weer op het podium van Melody: THE BRUCEBAND! Op Hemelvaartsdag zal Europa's Nr. 1 Springsteen Tribute "All That Heaven Will Allow" spelen, in een 2,5 uur durende show van The Boss!

zaal open: 21.00 uur
aanvang: 22.00 uur
voorverkoop € 15,-(ex. 1,- fee) via eventree.nl
avondkassa 17,50

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.
De band heeft een non stop show met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.
Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

• Aanvang: 22.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: