De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

The Eagles Legacy
Zaterdag 01-10-2022 :

The Eagles Legacy

 **The Eagles Legacy: dé Nederlandse tributeband die de unieke sound van de Eagles perfect authentiek brengt. **

Ze schopten het onlangs maar liefst tot en met de finale van het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle Of The bands’, gepresenteerd door Gerard Ekdom en met vakjury Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

The Eagles Legacy

Six men on a mission……. Dat is The Eagles Legacy! Het begon allemaal in 2002 met de passie van zes muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij drie generaties over de hele wereld. De heren brengen je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij.

The Eagles Legacy streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk te brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze Westcoast stijl recreëren. Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is.

Een ware must voor de echte Eagles liefhebber!

zaal open 20.30 uur

Tickets:
voorverkoop 15,00
www.eventree.nl


kassa 20,00

• Aanvang: 20.30

Voltage
Zaterdag 19-11-2022 :

Voltage

 Bluesrock. Southern rock. Americana. VOLTAGE!

Support Act: Bunkhouse

zaal open 20.00 uur
aanvang 21.00 uur

Tickets voorverkoop 10,00
's avonds aan de kassa 15,00

In 2020 brachten de mannen van Voltage hun nieuwe album ‘It’s About Time’ uit en omdat ze toen niet konden komen, brengen ze nu het album alsnog ten gehore bij ons! Bandleider Dave Vermeulen vond het tijd om terug te gaan naar de basis: met zijn vieren in één ruimte live muziek opnemen. Zo werd ‘It’s About Time’ een authentieke, pure plaat, waarvan de nummers als hoofdstukken van een boek zijn.
Dave Vermeulen begon Voltage in 2011. Zijn grote doorbraak beleefde hij in 2015/2016, toen hij tweede werd bij The Voice Of Holland. Hij koos er bewust voor om vol voor Voltage te blijven gaan, wat in een groot aantal optredens in clubs en festivals resulteerde. In 2020 gaat Voltage op volle kracht verder. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van ZZ Top en Blackberry Smoke; Voltage is een ‘good old fashioned’ rockband! See less

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier