De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Def Americans - A Johnny Cash Tribute
Zaterdag 08-02-2020 :

Def Americans - A Johnny Cash Tribute

Sun Sessions van Johnny Cash, door de neerlands beste Cash tribute: DEF AMERICANS.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur

tickets: voorverkoop € 11,- (incl 1,- fee)
            avondkassa € 15,-

Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carriè€re van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm

• Aanvang: 21.00

The Fortunate Sons - Tribute to CCR
Zondag 12-04-2020 :

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

 Pasen met The Fortunate Sons!! Inmiddels traditie, al 13 jaar achtereenvolgend in Melody een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival gespeeld door de beste CCR Tribute Band van Nederland.

De zaal gaat open om 21.00 uur en de aanvang is 21.30 uur. Tickets à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Melody of via www.eventree.nl (excl.1,- fee). ‘S avonds aan de kassa kost een kaartje € 15,00

• Aanvang: 21.00

Team Poker Kampioenschap van Emmen
Donderdag 24-12-2020 :

Team Poker Kampioenschap van Emmen

 Doe op vrijdag 24 april om 19.30 uur met 3 vrienden mee aan het Team Poker Kampioenschap van Emmen!

Poker is leuk! Maar nog leuker om in teamverband te spelen. Je formeert met 3 vrienden een team en schrijft je in! Gedurende het toernooi speelt elke speler 3 Sit and Go's. De punten van elke speler worden bij elkaar opgeteld en dat is de team score. Het team dat aan het einde van het toernooi de meeste punten heeft is de Team Poker Kampioen van Emmen! Het toernooi vind plaats bij Melody en begint om 19.30 uur.

Voor iedereen!
Het kampioenschap is voor iedereen die het leuk vindt om te pokeren (18 jaar en ouder). Deelname kost €50,- per team (€12,50 per speler).

Je eerste pokertoernooi?
Je eerste pokertoernooi is altijd spannend. Maar wees gerust wij helpen je graag een handje. Zodra je je voor het eerst bij ons inschrijft, sturen wij je een aantal e-mails met tips voor je eerste pokertoernooi. Heb je alsnog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Klik op Tickets voor meer informatie op onze website.

• Aanvang: 19.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: