De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

CD Presentatie Rik Vinke
Zondag 02-07-2017 :

CD Presentatie Rik Vinke

CD Presentatie van Rik Vinke.

Rik Vinke is 18 jaar oud en geboren en getogen in Schoonebeek, een rustig dorpje in het Drentse landschap.
Van jongs af aan heeft de Country muziek Rik gefascineerd. Vooral van de songs van Old-time Country helden als Johnny Cash, Waylon Jennings, Kris Kristofferson en Willie Nelson genieten zijn voorkeur.
Maar ook de hedendaagse Country muziek komt voor in Rik zijn setlist!

Twee jaar terug pakte Rik zelf een gitaar en is gaan zingen en spelen. Verschillende songs van zijn grootheden probeerde hij te evenaren en een half jaar later begon Rik al met optreden. Dat beviel hem goed en daar was hij niet alleen in… Rik werd al snel gevraagd om op te treden door heel Nederland en al snel liet Duitsland van zich horen.


Eind 2015 kwam Rik in contact met John+Nienke, een producers duo van NEO Music, uit Bovensmilde. Na een eerste kennismaking was het heel duidelijk. Het bijzondere volwassen Country stemgeluid van Rik moest worden vastgelegd voor het nageslacht. Er moest een CD van Rik komen!
In januari 2016 tekende Rik een platencontract bij NEO Records en in maart 2016 kwam zijn eerste single “Don’t know why I miss you” uit.

In juni deed Rik mee met het ‘Drents liedjesfestival’ met het nummer ‘Eem lös’ en werd door de jury en het publiek verkozen tot winnaar.

Intussen is er doorgewerkt aan het volledige album van Rik dat hij op 2 juli in de Grote Zaal van Melody gaat presentreren.

• Aanvang: 14.00

Pub QuiZ
Vrijdag 07-07-2017 :

Pub QuiZ

Dé gezellige 2-maandelijkse PubQuiz van Melody!
Kom met je familie/vrienden/collega's lekker meespelen met zeer diverse vragen en kijk wie de slimste is van de avond!

Opgave bij Henk in Melody
Deelname €10,- per team(max. 5 personen)

• Aanvang: 21.00

Poker Series Emmen
Vrijdag 21-07-2017 :

Poker Series Emmen

Poker Series Emmen

Op vrijdag 21 juli is de Poker Series van Pokeren.nl voor de eerste keer in Emmen. We spelen bij Melody en beginnen om 19:30. Inschrijven / instromen kan tot 20:30. Om 0:00 is het toernooi weer afgelopen. Iedereen van zestien jaar of ouder kan zich via onze website inschrijven.

Het toernooi in Emmen maakt onderdeel uit van het derde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het is een landelijke serie met zo’n 40 voorrondes, drie halve finales en twee grote finales. Tijdens de voorrondes kunnen spelers zich plaatsen voor de halve finales of finale. Met twee halve finale tickets ga je direct door naar de grote finale, dus het is zeker verstandig om vaker mee te doen. Daarnaast verdien je dit seizoen dus ook punten voor de ranking, waarbij de beste 27 spelers het tegen elkaar opnemen tijdens de ranking finale.

Inschrijven kan via: www.pokeren.nl/poker-series-emmen


• Aanvang: 19.30

Open Air Sessie
Zondag 27-08-2017 :

Open Air Sessie

Op zondag 27 augustus wordt traditioneel het muziek seizoen van Melody weer geopend met een OPEN AIR SESSIE

Buiten voor café Melody, op het grote gezellige terras, wordt een groot podium geplaatst. Van 16.00- 22.00 uur kan iedereen die graag muziek wil spelen op het podium terecht.
Mocht je graag een deuntje willen spelen met je band, solo of duo of met begeleiding van onze huisband Easterfield kom dan langs! Er staat een goed verzorgde P.A. en backline (drumstel, basversterker en twee gitaarversterker) maar wil je graag je eigen instrument gebruiken, alles is mogelijk! Aanmelden kan van te voren maar ook op de dag zelf!

Naast het terras is er voor de kleinere bezoekers een springkussen!

• Aanvang: 16.00-23.00 uur

MELODY MEEZINGFEEST met DJ Buurman
Zaterdag 23-09-2017 :

MELODY MEEZINGFEEST met DJ Buurman

Net als vorig jaar tijdens het 10 jarig jubileum van Melody, komt er weer een gezellig Meezing Feest in Melody!
Ook deze keer is DJ Buurman weer van de partij en zal hij alle muziek draaien waarop je kunt meezingen, dansen en uit je dak kunt gaan! Van 60's tot smartlappen, van folk naar rock, van danceclassics tot hollandse kneiters! Kortom 100% fun en feest!

En er wordt nog een leuke act aan het programma toegevoegd!

Binnenkort meer info!

• Aanvang: 21.00 uur

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute
Zaterdag 28-10-2017 :

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute

The Bruceband komt weer naar Melody!! 2 Jaar geleden stonden ze er voor het laatst in een uitverkochte zaal met een grandioze Non Stop Springsteen show van meer dan 3 uur!! Kaarten zijn binnenkort in de voorverkoop bij Melody à 10,- of via www.eventics.nl. 's Avonds aan de kaasa kost een kaart 15,-.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur


THE BRUCEBAND

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.
De band heeft een non stop show van 3 uur met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.
Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

• Aanvang: 21.00 uur

Murk & Friends
Dinsdag 26-12-2017 :

Murk & Friends

De kerstdagen gezellig afsluiten met Murk & Friends! De muziek van Murk and Friends klinkt als: Neil Young, Johnny Cash, The Beatles, Bob Dylan, Mumford & Sons, Passenger, Murk Aukema. Het repertoire bestaat uit pop, folk en rock covers en eigen werk.• Aanvang: 22.00 uur

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: