De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Open Air Sessie
Zondag 27-08-2017 :

Open Air Sessie

Op zondag 27 augustus wordt traditioneel het muziek seizoen van Melody weer geopend met een OPEN AIR SESSIE

Buiten voor café Melody, op het grote gezellige terras, wordt een groot podium geplaatst. Van 16.00- 22.00 uur kan iedereen die graag muziek wil spelen op het podium terecht.
Mocht je graag een deuntje willen spelen met je band, solo of duo of met begeleiding van onze huisband Easterfield kom dan langs! Er staat een goed verzorgde P.A. en backline (drumstel, basversterker en twee gitaarversterker) maar wil je graag je eigen instrument gebruiken, alles is mogelijk! Aanmelden kan van te voren maar ook op de dag zelf!

Naast het terras is er voor de kleinere bezoekers een springkussen!

• Aanvang: 16.00-23.00 uur

MELODY MEEZINGFEEST met Jeroen
Zaterdag 23-09-2017 :

MELODY MEEZINGFEEST met Jeroen

Net als vorig jaar tijdens het 10 jarig jubileum van Melody, komt er weer een gezellig Meezing Feest in Melody!
Ook deze keer is DJ Buurman weer van de partij en zal hij alle muziek draaien waarop je kunt meezingen, dansen en uit je dak kunt gaan! Van 60's tot smartlappen, van folk naar rock, van danceclassics tot hollandse kneiters!

Daarnaast zal er ook nog een optreden zijn van Jeroen "Hazes" die de mooiste hits van André Hazes op zeer originele wijze zal vertolken!

Kortom 100% fun en feest!

Binnenkort meer info!

• Aanvang: 21.00 uur

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute
Zaterdag 28-10-2017 :

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute

The Bruceband komt weer naar Melody!! 2 Jaar geleden stonden ze er voor het laatst in een uitverkochte zaal met een grandioze Non Stop Springsteen show van meer dan 3 uur!! Kaarten zijn binnenkort in de voorverkoop bij Melody à 10,- of via www.eventics.nl. 's Avonds aan de kaasa kost een kaart 15,-.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur


THE BRUCEBAND

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.
De band heeft een non stop show van 3 uur met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.
Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

• Aanvang: 21.00 uur

Murk & Friends
Dinsdag 26-12-2017 :

Murk & Friends

De kerstdagen gezellig afsluiten met Murk & Friends! De muziek van Murk and Friends klinkt als: Neil Young, Johnny Cash, The Beatles, Bob Dylan, Mumford & Sons, Passenger, Murk Aukema. Het repertoire bestaat uit pop, folk en rock covers en eigen werk.• Aanvang: 22.00 uur

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: