De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Def Americans - Tribute to Johnny Cash
Vrijdag 06-10-2017 :

Def Americans - Tribute to Johnny Cash

Neerlands beste Johnny Cash tribute, DEF AMERICANS, komt naar Melody! 

Vrijdag 6 oktober: Johnny Cash & The Tennessee Three Sun Sessions

Entree: voorverkoop: 10,- ; kassa 12,50

zaal open 21.00 uur: 
aanvang 22.00 uur

Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm

• Aanvang: 21.00 uur

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute
Zaterdag 28-10-2017 :

Bruceband - Europe's nr. 1 Springsteen Tribute

The Bruceband komt weer naar Melody!! 2 Jaar geleden stonden ze er voor het laatst in een uitverkochte zaal met een grandioze Non Stop Springsteen show van meer dan 3 uur!! Kaarten zijn binnenkort in de voorverkoop bij Melody à 10,- of via www.eventics.nl. 's Avonds aan de kaasa kost een kaart 15,-.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur


THE BRUCEBAND

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.
De band heeft een non stop show van 3 uur met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.
Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

• Aanvang: 21.00 uur

Murk & Friends
Dinsdag 26-12-2017 :

Murk & Friends

De kerstdagen gezellig afsluiten met Murk & Friends! De muziek van Murk and Friends klinkt als: Neil Young, Johnny Cash, The Beatles, Bob Dylan, Mumford & Sons, Passenger, Murk Aukema. Het repertoire bestaat uit pop, folk en rock covers en eigen werk.• Aanvang: 22.00 uur

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: