De Melody Agenda

Op deze pagina vind u een overzicht van de komende evenementen in Melody!

Open Air Sessie
Zondag 26-08-2018 :

Open Air Sessie

 Traditionele jaarlijkse OPEN SESSIE op het terras van Melody.

Van 16.00- 22.00 uur kan iedereen die graag muziek wil spelen op het podium terecht. Mocht je graag een deuntje willen spelen met je band, solo of duo of met begeleiding van onze huisband Easterfield kom dan langs! Er staat een goed verzorgde P.A. en backline (drumstel, basversterker en twee gitaarversterker) maar wil je graag je eigen instrument gebruiken, alles is mogelijk! Aanmelden kan van te voren bij Henk Lubbers of Bram Goeree(Easterfield) maar ook op de dag zelf!

Naast het terras is er voor de kleinere bezoekers een springkussen!

• Aanvang: 16

Def Americans - Tribute to Johnny Cash
Zaterdag 13-10-2018 :

Def Americans - Tribute to Johnny Cash

Sun Sessions van Johnny Cash, door de neerlands beste Cash tribute: DEF AMERICANS.

zaal open 21.00 uur
aanvang 22.00 uur

entree voorverkoop € 10,-
https://www.eventics.nl/event/def-americans-tribute-to-johnny-cash

avondkassa € 15,-

Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm

• Aanvang: 21.00

Classic Dansavond met GERARD EKDOM
Zaterdag 03-11-2018 :

Classic Dansavond met GERARD EKDOM

Radio 2 DJ Gerard Ekdom komt naar Melody voor een ultiem dansfeestje! Leef je een hele avond uit op de beste classics van deze muziek maestro van de Nederlandse radio! DJ Ron Buurman zal de pre en afterparty verzorgen in de in glitter en glamour omgetoverde grote zaal!

entree vvk 12,50 www.eventics.nl/event/classic-dansavond-met-gerard-ekdom
avondkassa 17,50

• Aanvang: 21.00

Contact melody

Zalencentrum Melody

Adres: Splitting 45
7826 CN EMMEN
(Barger Oosterveld)

Telefoon: 0591 - 625 111

Fax: 0591 - 624 126

E-mail: info@melodyemmen.nl

Contactformulier

Melody APP

Download de Melody app: